Las Garzas, Colombia Concept Coffee Roasters
Kód: 2879/ESP 2879/FIL Zvoľte variantPodrobný popis
Las Garzas
Objavte Las Garzas, novú kolumbijskú kávu, ktorá zachytáva skutočného ducha úrodnej krajiny Tolima. Táto prírodná káva je symfóniou ovocných a sladkých tónov, ktoré vyvrcholia v nádherne vyváženej a uspokojujúcej šálke. Vychutnajte si ju kedykoľvek, pretože vďaka svojej pozoruhodnej všestrannosti je Las Garzas dokonalým doplnkom každého každodenného dobrodružstva.
Káva „Las Garzas“ (čo znamená „volavky“) je dôkazom oddanosti drobných farmárov v Tolimě a jedinečných vlastností, ktoré kolumbijskej káve prináša prirodzené spracovanie. Je veľmi vyhľadávaná milovníkmi špeciálnej kávy.
Podrobnosti
„Las Garzas“ je zvyčajne prírodne spracovaná (alebo „fermentovaná prírodná“) káva. To znamená, že kávové čerešne sa sušia s neporušeným ovocím, čo často dodáva výslednej šálke intenzívnejšie ovocné a sladké tóny. Pri tomto prírodnom procese sa čerešne fermentujú 38 hodín a potom sa osem dní sušia na vyvýšených afrických lôžkach pod baldachýnom.
Varieta
Kávová odroda Castillo, vyšľachtená v Kolumbii, je odolný kríženec Caturry a Timoru, ktorý je známy svojimi vysokými výnosmi a vyváženým profilom šálky, v ktorej sa môžu vyskytovať tóny karamelu, čokolády, orechov a ovocia, hoci o jej kvalite sa vo svete špeciálnej kávy vedú diskusie.
Anaeróbna fermentácia
Kvasenie je chemický proces, pri ktorom sa sacharidy, napríklad cukry, rozkladajú na alkoholy alebo kyseliny pôsobením mikroorganizmov za neprítomnosti kyslíka. Hoci je fermentácia svojou povahou anaeróbny proces, pojem „anaeróbna fermentácia“ sa vzťahuje konkrétne na fermentáciu, ktorá prebieha v špeciálne vytvorenom prostredí bez prístupu kyslíka, napríklad v uzavretej nádobe alebo nádrži.
Dodatočné parametre
Kategória: | Concept Coffee Roasters |
---|---|
Hmotnosť: | 250g |
Štýl praženia: | Espresso, Filter |
Krajina pôvodu: | Colombia |
Odroda: | castillo, caturra |
Pražiareň: | Concept coffee roasters |
Spracovanie: | Natural |
Chuťový profil: | sherry, slivka, ovocný cukrík |
Región: | Tolima |
Producent: | Azahar Coffee Company |
Nadmorská výška: | 1700 – 2000 m.n.m. |
Spracovateľská stanica: | Las Garzas |
cupping score: | 86,75 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.