🎁 Zľava 10 % na všetky produkty pri nákupe nad 35 €!

Las Garzas, Colombia Concept Coffee Roasters

Kód: 2879/ESP 2879/FIL Zvoľte variant
Neohodnotené
€13,50
Skladom Skladom Zvoľte variant
Štýl praženia
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.

Bohatý a výrazný profil s komplexnou vínnou sladkosťou sherry, ktorú dopĺňajú hlboké tóny duseného ovocia, slivky a hravá, živá sladkosť pripomínajúca ovocné cukríky.

Chuťový profil: sherry, slivka, ovocný cukrík

Detailné informácie

Podrobný popis

Las Garzas

 

Objavte Las Garzas, novú kolumbijskú kávu, ktorá zachytáva skutočného ducha úrodnej krajiny Tolima. Táto prírodná káva je symfóniou ovocných a sladkých tónov, ktoré vyvrcholia v nádherne vyváženej a uspokojujúcej šálke. Vychutnajte si ju kedykoľvek, pretože vďaka svojej pozoruhodnej všestrannosti je Las Garzas dokonalým doplnkom každého každodenného dobrodružstva.

Káva „Las Garzas“ (čo znamená „volavky“) je dôkazom oddanosti drobných farmárov v Tolimě a jedinečných vlastností, ktoré kolumbijskej káve prináša prirodzené spracovanie. Je veľmi vyhľadávaná milovníkmi špeciálnej kávy.

Podrobnosti

 

„Las Garzas“ je zvyčajne prírodne spracovaná (alebo „fermentovaná prírodná“) káva. To znamená, že kávové čerešne sa sušia s neporušeným ovocím, čo často dodáva výslednej šálke intenzívnejšie ovocné a sladké tóny. Pri tomto prírodnom procese sa čerešne fermentujú 38 hodín a potom sa osem dní sušia na vyvýšených afrických lôžkach pod baldachýnom.

Varieta

 

Kávová odroda Castillo, vyšľachtená v Kolumbii, je odolný kríženec Caturry a Timoru, ktorý je známy svojimi vysokými výnosmi a vyváženým profilom šálky, v ktorej sa môžu vyskytovať tóny karamelu, čokolády, orechov a ovocia, hoci o jej kvalite sa vo svete špeciálnej kávy vedú diskusie.

Anaeróbna fermentácia

 

Kvasenie je chemický proces, pri ktorom sa sacharidy, napríklad cukry, rozkladajú na alkoholy alebo kyseliny pôsobením mikroorganizmov za neprítomnosti kyslíka. Hoci je fermentácia svojou povahou anaeróbny proces, pojem „anaeróbna fermentácia“ sa vzťahuje konkrétne na fermentáciu, ktorá prebieha v špeciálne vytvorenom prostredí bez prístupu kyslíka, napríklad v uzavretej nádobe alebo nádrži.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Concept Coffee Roasters
Hmotnosť: 250g
Štýl praženia: Espresso, Filter
Krajina pôvodu: Colombia
Odroda: castillo, caturra
Pražiareň: Concept coffee roasters
Spracovanie: Natural
Chuťový profil: sherry, slivka, ovocný cukrík
Región: Tolima
Producent: Azahar Coffee Company
Nadmorská výška: 1700 – 2000 m.n.m.
Spracovateľská stanica: Las Garzas
cupping score: 86,75

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola