Colombia, El Buho – Sugarcane Decaf, RYE Island Roastery
Kód: 3316Podrobný popis
Viac o tejto káve
Spracovanie
Proces začína fermentáciou melasy z cukrovej trstiny na etanol. Ten sa následne zmieša s kyselinou octovou a vzniknutý etylacetát sa použije na bezpečné odstránenie kofeínu zo zŕn, pričom sa zachovávajú chuťové vlastnosti kávy.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Káva |
|---|---|
| EAN: | 1774784235029963 |
| Hmotnosť: | 250g |
| Štýl praženia: | Omni roast |
| Krajina pôvodu: | Colombia |
| Odroda: | Castillo, Caturra, Colombia |
| Pražiareň: | Rye Island Roastery |
| Spracovanie: | Washed |
| Chuťový profil: | zelené jablko, hruška, karamel. |
| Nadmorská výška: | 1400-1900 m.n.m. |
| Región: | Huila and Tolima |
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár