Colombia, Jhonatan Gasca – Washed, RYE Island Roastery
Kód: 3315Podrobný popis
Viac o tejto káve
Káva pochádza z rodinnej farmy Zarza Coffee v Bruselas, Huila, „hlavnom meste kávy“ Kolumbie. Pod vedením rodiny Gasca sa farma zameriava na vysledovateľné, inovatívne a udržateľné pestovanie, pričom podporuje biodiverzitu včelárstvom a udržateľné poľnohospodárstvo.
Spracovanie:
-
Oxidácia: 24 hodín v čerešni
-
Anaeróbna fermentácia: 60 hodín
-
Rozvlákňovanie a druhá fermentácia: 60 hodín v uzavretých vreciach
-
Tepelný šok po praní
-
Sušenie: Marquesina (parabolické) 10–12 dní
Výsledkom je šálka, ktorá je rafinovaná, čistá a vrstvená, s jemnou komplexnosťou. Chuťový profil otvára šťavnaté tóny bieleho hrozna, pokračuje do figovej sladkosti a končí jemnou kvetinovou arómou.
Prečo je táto káva výnimočná:
Bourbon Ají je geneticky unikátna mutácia odrody Bourbon a jej obmedzená výsadba robí každú dávku vzácnym objavom. V spojení s precíznou starostlivosťou rodiny Gasca odhaľuje plný potenciál tejto elegantnej odrody.
Zarza Coffee spája rodinné dedičstvo s odvážnymi inováciami, a vytvára kávu, ktorá odráža zvedavosť, remeselnú precíznosť a lásku k dokonalosti.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Káva |
|---|---|
| EAN: | 1774785090175939 |
| Hmotnosť: | 250g |
| Štýl praženia: | Omni roast |
| Krajina pôvodu: | Colombia |
| Odroda: | Aji |
| Pražiareň: | Rye Island Roastery |
| Spracovanie: | Washed, Thermal Shock |
| Chuťový profil: | Biele hrozno, figy, florálne tóny. |
| Nadmorská výška: | 1750 - 1800 m.n.m. |
| Región: | Bruselas – Huila |
| Farma: | Zarza |
| Producent: | Jhonatan Gasca |
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.