Guru 2 Rwanda Spojka Roastery
Kód: 2759Podrobný popis
Proces : Kávové bobule zozbierané na umývacej stanici Gasharu sa pestujú v nadmorskej výške od 1700 do 2100 m. Po zozbieraní sú bobule v plávajúcich nádržiach plávajú vodou, potom prechádzajú cez diskový rozvlákňovač Mckinnon a potom sa presúvajú do fermentačných nádrží, kde podliehajú 14 hodinám suchej fermentácie. Potom sa káva triedi v kanáloch na triedenie hustoty dostatočným množstvom čistej vody, kde sa káva delí podľa troch kvalit:
1. Trieda A (hustá káva vysokej kvality)
2. Trieda B (menej hustá káva strednej kvality)
3. Trieda C (nižšia kvalita)
Tieto rôzne kvality sa presúvajú samostatne, aby sa opäť triedili na predsušiacich stoloch a potom sa presúvajú na vyvýšené africké záhony, kde sa sušia 16 až 20 dní. Po vysušení sú tieto kávy dobre uchovávané a čakajú na čas, kým sa skúsené ženy zbavia šúpania a triedia, kým sa zabalia do vriec Grainpro a juty na export.
Dodatočné parametre
Kategória: | Spojka Roastery |
---|---|
Hmotnosť: | 200g |
Štýl praženia: | Espresso |
Krajina pôvodu: | Rwanda |
Pražiareň: | Spojka Roastery |
Spracovanie: | Fully Washed |
Chuťový profil: | slivka, karamel, sušené ovocie,egreš, červené hrozno |
Score: | 85,50 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.